01 November 2013

Daily Life: Hilang Dan Yang Baru

Assalamualaikum

Jeng...jeng..jeng....nampak tak?hihi..blog ecah dah ade template baru..yeayyy

Sebenarnye abg gambo ade buatkan header blog ntk ecah...tp template lama xleh masuk sebab setting die ke tepi..tah pape..puas kami hadap HTML Code sampai juling mata..bila ade template baru yang berkenan gambar besar sangat la, sampai tertutup la..nak kecikkan gambar jadi pecah plak..

Jadi keputusan akhir kami mcm ni..biar lah xde header gambar..die nak suh low profile la tu..hihi...pening nak cari template, nak edit, nak baca tutorial..last ambik jalan mudah kan...

Tapi yang sedihnya ecah punya bloglist dh hilang...maca nak save template lama dlm words ecah tekan ape tah yg mengcancel kan semua widgets yang dah disimpan..sudahnye kena trace balik blog yg banyak dlm followers..tapi ecah kena buat slow2 la..dah berjam2 dah hadap pc..esok la cari balik kawan2 yg dah hilang tu yeeee..sorry..wuwuwu

Hope template ni menyenangkan mata semua..Anyway, terima kasih la abg gamboku atas kesusah payahan menyiapkan header..xtau pon die wt, tgok2 die hantar msg kt FB..sweet lettewwww...hehe

Be Healthy, Be Happy!

Sekian..xoxo-ecahdenan

0 comments:

Post a Comment

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis