02 November 2013

Pregnancy Life: Alhamdulillah..Halfway Through

Assalamualaikum

Maka hari ini genap lah pregnancy saya 5 bulan..perut dah semakin x dapat dibendung..baju kurung secara officialnye semua ketat..sobs...ade jubah pon ketat kat bontot sket..abg gambo kata dh boleh beli baju mengandung..sbb ecah mmg xde maxi dress dan sama waktu dgn nya..hehe

Oh ya, tadi bershopping kt Econsave..selain dr pau makanan yg banyak, saya jugak pau menda lain kt abg gambo..hope dpt membantu ecah sepanjang pregnancy ni


Jeng..jeng..pati delima dan losyen mustajab...pati delima ntk kesihatan saya dan baby..losyen mustajab plak ntk melegakan kebas2 tgn yg selalu menyerang x kira siang malam, tido atau jaga..huk2

Ecah beli yg rose scent..bau wangi sket..xde la nnt dlm class bau nye semerbak sangat..hehe

Alhamdulillah utk 5 bulan ini...Allah maha Besar, sekejap je masa berlalu, x sangka ade lg 4 bulan lebih je..omakaihhh..ecah x beli pape pon lg ntk persiapan...rilek2

Be Healthy, Be Happy!

Sekian..xoxo-ecahdenan

2 comments:

  1. buat slow2 ecah..insya allah dipermudahkan segalanya

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis