14 November 2013

Daily Life: Alhamdulillah..Segala Puji Bagi Allah

Assalamualaikum

Sebenarnye dari semalam berdebar menunggu keputusan UPSR untuk adik ecah no 7..pukul 12 dah send msg ke 15888 UPSR (Angka Giliran)

Sekali sistem kata result boleh start check kul 10am..haihh..lambatnye la masa berlalu..tapi xpe..sabor2..bangun pagi menunggu pukul 10am punya la lambat..lambat sesangat masa berlalu..xtau nak cakap cemana hati berdebar..kalo ade kt sekolah ni xde la debar sangat..tp sebab tunggu result dari jauh, memang terasa la takutnye..

Tepat pukul 10 jek terus send mesej..tunggu pulak lagi 10 minit..bila sistem hantar reply, ecah x bukak..takut..bukak inbox keluar angka giliran n surat beranak jek..nak tau result berapa kena scroll bawah lagi..hish takut..rilek2 dlu..

Dengan bismillah dan harapan...ecah pon baca la mesej tu......

5A.Keputusan penuh boleh diperoleh di sekolah.Terima Kasih

Amboi, seriusnye ayat..tengok balik mesej..eh, 5A!!!!???Alhamdulillah..syukur...syukur

Terus call adik..nangis2 bagitau die 'angah x sanggup nak bagitau muni dapat berapa..muni tunggu jela cikgu umumkan'..terus dia nangis..'xpela angah, muni dh buat yg terbaik dah..muni x kisah muni dapat berapa' (nangis dh dia masa ni..hehe)

Bila ecah cakap die dapat 5A terus menangis beria...happy sangat la tu..Alhamdulillah....baru permulaan..banyak lagi nak dihadapi...

Pasni nak menguruskan kemasukan asrama..

Kalau abah ada mesti abah gembira...:'''')

Be Healthy, Be Happy!

Sekian...xoxo-ecahdenan

2 comments:

  1. alhamdulillah....tahniah utk adik...

    usaha telah membuahkan hasil yg terbaik....

    masih banyak lagi cabaran dimasa akan datang.. mudah-mudahan berjaya berterusan :)

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis