01 November 2013

Daily Life: Nak Marah Dengan Blog Saya Nih!

Assalamualaikum


Haihhh..ape la dugaan yang berlaku pada blog ecah ni..ecah baru perasan yang blog entri yang diupdate x keluar dalam bloglist...dia still tunjuk yg ecah updated entri 5 days ago sedangkan hari semalam n hari ni dh bape kali entri dah ha..puas dh edit sane sini..siap tukar template lagi sekali!sebelum ni template lain..ok la, ecah suka...tapi mcm serabut sikit bila nak baca entri..



So, ecah tukar la template baru sebab ingatkan kerana template ni updated entri tu xmo keluar...sekali jadi menda yang sama jugak...dah tu pulak, ecah x berapa berkenan dengan template ni walaupun comel n simple..die pendek2 kan entri n kena tekan Read More..x suka sebenarnya macam tu..tapi xlarat dah nak tukar...nanti tunggu dapat template lain plak sebab kalo tukar sekali dgn bloglist hilang..yang sekarang pon bape ketui jek bloglist saye..isk



Ade sesape penah jadi mcm ecah x?entri baru die x keluar dalam bloglist?huu



Be Healthy, Be Happy!



Sekian..xoxo-ecahdenan

2 comments:

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis