15 November 2013

Wedding Checklist: Guestbook for Wedding

Assalamualaikum

HAHAHA...anak on the way tibe2 ade entri wedding guestbook kan..bukan ape ni, ecah perasan macam ramai jek orang tengah cari pasal wedding guestbook..so ecah nak cerita pasal someone ni yang buat wedding guestbook cantik sangat..

Actually ecah punye wedding xde guestbook pon..pfttt..malas nak cerita..so bagi nak menebus kesedihan xde guestbook tu ecah buatkan (orderkan) satu wedding guestbook yg cantik bangat utk wedding adik ipar ecah 29 Jun yang lepas..

Like seriously, memang cantik semua hasil craft dia..birthday card, wedding guestbook, frame, button, or ape2 la yang die buat semua lawa..memang akan jatuh hati sebab ecah sampaikan terfikir2 ape lagi ek nak suruh die wt..nak buat wedding guestbook dh kawen..tp kalo nak buat jugak boleh?haha

ha, ni la guestbook adik ipar saya..

beautiful flower

details yg sgt cantik, halus dan teliti
Memang sangat teliti dan kemas..ecah tengok puas hati sesangat..banyak lagi menda dia boleh create depends on apa yang kita mintak..just discuss dengan owner dan dia akan bagi harga terbaik..which I think memang sangat berbaloi..x mahal sangat tau..tapi kena tanya owner sendiri...bila sebut x mahal tu, kalo utk guestbook jangan la ingat RM50-RM60 plak..terkebil2 owner nak buat pakai material yg berkualiti kalo nak harga murah...hehe


all pic kredit to: miezcraftshoppe

Yang dua kat atas ni antara hasil yang dah dibuat oleh owner..kalo korang berminat check this page out:

miezcraftshoppe (ni facebook page tau)
any inquiries: minamisensei@gmail.com


Or korang boleh PM je dia kt Facebook..

Hope this one helps!

Be Healthy, Be Happy!

Sekian..xoxo-ecahdenan

2 comments:

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis