10 November 2013

Daily Life: Help Me, Please?

Assalamualaikum

Peringatan sebelum berdebar2 baca ayat yg seterusnya..nak kabo xde ape pon ni..saja nak mintak tolong pada yang lebih mengetahui..

Actually macam ni, masalah ecah ni berkaitan dengan blog..kalau mcm korang tgok, ecah punya bloglist ni unlimited sket..kalo ikut yang sebelum ni boleh di set..Contohnya: satu bloglist blh tunjuk 5 blog je..

Kalo macam sekarang, ade 10 blog yang ecah masukkan, habis semua sepuluh nak beratur kat tepi tu...alamatnye nanti panjang sampai ke bawah laa..puas dah ecah godek2..xjumpa gak penyelesaiannya..ada siape2 tahu cara nak ubah?mintak tunjuk ajar yeeee..


Okeylah, sekian saja pertanyaan saya...nak sambung esaimen..huk2

Be Healthy, Be Healthy!

Sekian..xoxo-ecahdenan

2 comments:

  1. salam ecah.
    ecah gi klik kt gadget setting tu. pastu dekat box show, select la 5 posts.then klik save.setel! =)

    ReplyDelete
  2. Khumaera Ismail aka Mariam Ismail:

    A'ah la sis, ade! ni la akibat x tgok sampai habis..haha..thanks sis!

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis