01 March 2021

Young Living March Promo

 Assalamualaikum

Sesi persekolahan bermula! Macam mana mak2 yang hantar anak2 sekolah hari ni? Rasya pun dah mula sekolah hari ni, sesi petang la tapinya. Pagi adik dia Anaqi sekolah tadika, petang Rasya pulak sekolah kebangsaan. Memang bersambung la tugas mama sampai x menyempat nak online or share promo. hehe

Anak iols konvensional, xnak pakai tudung lagi. Mama doakan lepas dia nampak kawan-kawan bertudung, dia pun nak tudung la lepas ni. Tolong doakan ye kawan-kawan semua. 😅


Ok back to YL promo. Sebenarnya setiap bulan pun Young Living ada promo. Satu promo bulanan ikut "purchase value" dan satu lagi promo special. So yang ecah nak share ni, of course la yang special tu. haha

Pernah dengar pasal diffuser Owl? Kali ni YL buat combo diffuser Owl, essential oils terpilih, dan carrier bag Owl! Menarik sangat tau beg tu, xde dijual dimana-mana. So ecah nak share gambar beg, dan ecah listkan harga juga. If korang nak beli, boleh je whatsapp ecah tau, or jenguk ig ecah di @aishareoils.




Apa yang "hype" sangat pasal Owl diffuser ni sebenarnya? Bagi ecah yang dah lebih setahun guna diffuser ni, dia sangat lah kids friendly dan banyak fungsi best. Ada lampu, bunyi yang menenangkan dan siap boleh adjust volume. Paling best, bab harga la sebab dia yang paling murah dalam list diffuser YL. 

Ada 2 set

Owl Rangers Bundle

RC 15ml
Thieves 15ml
Owl diffuser (tanpa Lavender 5ml)
Owl carry-all bag
Member price: rm550
Retail: rm723.50
PV: 74

Owl-ways Happy Bundle
Lavender 15ml
Orange 15ml
Digize 5ml
Owl diffuser
Owl carry all bag
Member price: rm530
Retail: rm697
PV: 68.03

Kali ni datang dengan combo, so harga dia up sikit la, tapi essential oils yg datang dengan combo ni sangat best untuk kegunaan harian dan juga kanak2. If korang nak sembang dengan ecah, whatsapp je ye kt https://linktr.ee/aishareoils

Link tu boleh terus ke whatsapp or instgram ecah. 😊

Next time, ecah akan share eo apa ecah guna untuk anak2 sepanjang di sekolah, especially masa situasi sekarang yang merisaukan ni. Insya Allah kita cuba ikhtiar jaga anak2 dari isu kesihatan dan lain2 kan. 

Be Healthy, Be Happy!
aishareoils

26 February 2021

Apa khabar 2021?

 Assalamualaikum dan Salam 2021!

Allahuakbar dah lama sangat ecah tak menulis kat sini. Ingatkan dah hilang dah blog ni sebab ecah pernah cuba log in tapi tak lepas. Entah macam mana hari ni dok godek-godek, berjaya akhirnya. Alhamdulillah.

So what's new in my life? Alhamdulillah tahun ni dah berusia 32 tahun, masih setia dan bahagia bersama abg gambo dan dikurniakan seorang puteri, 2 putera. Hari tu sempat la cerita pasal Rasya kan, Anaqi dan Areef tak sempat nak diceritakan dalam blog ni. hehe

Apa ecah buat sekarang? Alhamdulillah ini dah tahun ke 9 ecah sebagai surirumah, tapi upgrade sikit dah masuk tahun ke 4 as surirumah bekerjaya. hehe. Ecah masih setia bersama Young Living Essential Oils. WOW, tak sangka kan. Banyak yang dah berubah dalam hidup kami dari segi kesihatan, lifestyle, kewangan, dan macam-macam lagi lah. Syukur

So, ecah bercadang nak cuba balik bercerita kisah-kisah kami sekeluarga. Kisah Young Living lifestyle ecah. Doakan berjaya dan konsisten. hehe. Tapi kalau nak tengok gambar ke ape, boleh cari ecah kat IG: aishareoils

Kenapa tiba-tiba nak bercerita semula? Entah la, sejak dua menjak ni asyik inspired by orang yang cakap mereka suka dengar ecah bercerita, ada yang sentiasa up to date dengan kisah anak-anak dan so on. Alhamdulillah ada yang mendengar dan fikir yang baik-baik. Doakan yang baik juga untuk kami ye.

Ecah cuba teruskan bercerita kat sini, dan sampaikan perkara-perkara yang bermanfaat. Kalau dulu masa muda yela semua menda seronok, huhu haha jek. Sekarang biar la molek sikit ye dok. Jangan noneng sangat ecah weh. haha


Be Healthy, Be Happy!

ecahdenan

30 April 2018

Hai! Saya jual Young Living Essential Oils!

Assalamualaikum

Hari ni nak buat sharing pasal essential oils pulak. Alhamdulillah dah almost 2 tahun ecah berkecimpung dalam bidang oiling yang masih lagi samar-samar di mata masyarakat Malaysia. hehe. Bila sebut minyak pati mula la orang menganga, "ape benda tu?". Kerana ia sekadar minyak, orang pun pandang sipi2 sahaja. 

Sebenarnya essential oils ni bukan sekadar minyak pati je tau. Kalau anda selidik betul2,banyakkan bacaan, anda akan jumpa banyak sangat manfaat menggunakan essential oils ni. Kebiasaannya kita tahu dia untuk wangi2, aromaterapi, tapi ada lagi kegunaan yang kita boleh manfaat kan contoh untuk membantu meningkatkan kesihatan fizikal dan emosi. Haa, mcm mana pulak tu? 

Melalui bau yang kita dapat dari essential oils ini, otak dan memori kita akan mencetuskan emosi2 yang happy, menenangkan dan juga positif. Selain dari tu, kita juga boleh guna eo ni untuk sapu2 kt bahagian yang kita nak kerana molekul2 essential oils ni boleh menyerap ke dalam kulit dan aliran darah dalam masa beberapa minit sahaja! So kalau lenguh2 badan, ada lebam2 tu boleh sapu essential oils je

Tujuan utama guna essential oils? Kalau anda nak guna produk yg natural, tiada bahan sintetik tambahan yang merbahaya utk kulit, badan dan organ dalaman, boleh la guna essential oils ni untuk ganti minyak2 harian yang anda selalu guna. Lagi2 untuk baby. Seriously lepas kena essential oils ni ecah memang memilih sangat produk untuk digunakan pada anak2. Since guna essential oils jugak anak ecah jarang gi klinik! Bukan kami tak perlukan doktor, tapi untuk isu2 kesihatan yang tidak serius, ecah boleh bantu dengan essential oils. Kalau situasi yang lain, ecah sentiasa consult dengan doktor. Dont worry kami takkan ajar anda abaikan doktor hanya kerana anda guna essential oils. hehe

Kenapa pulak ecah suggest guna essential oils dari Young Living? Haa, Young Living adalah peneraju utama dalam bidang essential oils ni. Segala mak nenek essential oils dia ada dari single oil dan oil blend. Takde syarikat lain yang boleh lawan. Paling istimewa adalah Young Living menjaga proses penghasilan essential oils yang mereka buat dari pembenihan hingga la pembotolan. Maknanya dari mula2 tanam benih pokok, sampai la letak dalam botol, semua Young Living pantau, semua masuk lab dan diperiksa dulu supaya menepati kualiti. Begitu teliti sekali, memang tak mustahil la mereka merupakan peneraju utama kan.

Benefit yang dapat dari Young Living? Alhamdulillah ecah gunakan essential oils ni untuk kesihatan keluarga, untuk emosi dan juga untuk mendapatkan peluang pekerjaan. Boleh buat bisnes jugak dan kelakar nya dengan essential oils ni, kenal produk dulu baru bisnes! Ecah dulu tak tahu pun boleh buat duit, tapi dah jatuh cinta dengan produk baru tau best juga join bisnes. Tapi itu untuk mereka yang nak la, kalau nak jadi pengguna sahaja pon takde masalah, takde paksaan.

Kalau anda rasa nak kenal2 essential oils ni, nak bau, nak cuba or nak free sample, boleh mintak dengan ecah. Ecah selalu share kt IG rasmi ecah ecah_youngliving. Nak mesej ecah klik je link kat situ tau. 



Young Living with Ecah
Its Not Just A Business, Its A Lifestyle.
© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis