26 November 2013

Student Life: Isnin & Selasa

Assalamualaikum

Tak sabar nak menunggu hari Selasa ni habis...penat sesangat... FYI, kelas ecah hanya pada hari Isnin n Selasa jek..tapi full woo..dh la jauh..jem plak tu..dua hari ni memang ecah akan hilang la xde update2 blog...x cukup masa...ni pon dalam kelas, tgh ade presentation...ngelat jap...kebetulan ade wifi..mmg lagha la kejap..hehehe

Seronok nak update blog sebab ecah suka template yg baru ni..hari tu kata xnak ubah kan, tapi geram tgok...x puas hati and rasa serabut..terus cari template lain..hehe

Esok kannnn...checkup ngn KK, nurse cakap checkup kali ni ade scan baby sbb nk tgok kedudukan placenta...xpela, yg penting excited nak tgok baby...wiwiwiwi..baby dh pandai tendang menendang dgn kuat..letak tgn pon boleh rasa dah...abg gambo suka la melayan..tp suka ckp kuat2, mcm la budak tu x dengar...ecah sound jek...kot ye pon suka jgn la kuat sgt ckp tu, baby dok dalam menendang marah agaknye..."ape bising2 ni, nak tido lahhhh"...haha

Tapi harapan saya, janganlah darah cair lagi..sedih sangat....isk

Be Healthy, Be Happy! 

Sekian..xoxo-ecahdenan

3 comments:

  1. nice template, simple mudah baca. =) moga dipermudahkan urusan ya dik =)

    ReplyDelete
  2. dear. takecare .. jgn stress sgt k.. best kan rase baby tendang2.. weee:)

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis