11 June 2012

Last Minit Diet

Assalamualaikum

selamat hari isnin sume!mulakan hari anda dgn bismillah dan ayat kursi, insya-allah segalanya akn berjalan lancar hari ni dan xde la mood monday blues....hehehe

hari ni ecah nk mulakan diet sihat...at least looking good and feeling good mase kawen nnt...walaupon dh lambat sebenonye, tapi better late than never kan...haha

dari hari tu nak diet la, nk eksesais la..tapi ade jek yg menghalang..(alasan) tapi skang xleh...ecah nk jugak usaha sikit walaupun x banyak sgt hasilnye nanti...at least ecah akn rasa lebih baik...

yang penting niat, untuk kesihatan dan bukan ntk kecantikan....

plan diet kali ni nak strict sikit..bukan main diet jek...tapi ecah nk baca kalori intake harian...nanti baru la boleh plan dgn baik ape yg boleh di ambil dan ape yg patut dikurangkan...

doakan kesihatan saye ye kawan2...hehe

sekian..xoxo-ecahdenan.

8 comments:

  1. ecah, kalu nk cpt kn, makan quacker oat.. insya allah akn trn cpt..

    ReplyDelete
  2. hehe, blh2 tp jgn diet lebih2.karang xde energy time majlis.

    ReplyDelete
  3. insyaAllah chaiyok2 ecah.. ;)

    ReplyDelete
  4. Insya Allah...mula2 diet memang susah sikit hihihi follow sini...

    ReplyDelete
  5. salam ecah... doodle pengantin khas tuk ecah dari nieza...harap ecah suka :)

    http://nieyxzhazlan.blogspot.com/2012/06/doodle-pengantin-2-to-ecah-adnan.html

    *sila tinggal email ye..nak kasi doodle yang original ^-^

    ReplyDelete
  6. diet2 jugak,,jaga kesihatan :)

    ReplyDelete
  7. good luck ecah.. chayok chayok..:P

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis