14 June 2012

One of The Hantaran yg Comel

Assalamualaikum

eh.eh.ecah lupa nak cite lagi satu ni...salah satu dari aktiviti kiteorg semalam, ecah cari hantaran ntk abg gambo n ecah...plannye, abg gambo nk bagi ecah satu buku ni, plus Al-Quran....pastu ecah nampak buku ni..sebenonye mmg dh aim..ntk kegunaan sendiri...tapi cam comel gak buat hantaran...jeng jeng jeng



Buku hot selling amongst blogger2 bride..hehe...abg gambo cakap..xpe ke nk bagi buku ni wt hantaran?nanti org ckp awok x reti masok...ade ku kesahhh??hihi..tapi ecah suka buku ni..banyak gile resepi...bersedia untuk demok abg gambo ye...lalala..oh ye, harga buku ni RM35.90..harga sale..kalo x, harga sebenar RM39.90..hehe

Untuk abg gambo plak ecah bagi die buku ni...kate nye buku ni bagus..okey la kan ntk rujukan kami bersama....ecah suggest korang2 yg nk kawen, dh kawen or sape2 jek, ntk memiliki buku ni...


Haa..buku ni la kiteorg beli..harga die RM55...sebab hard cover..tapi berbaloi...korang google la ape kandungan buku ni..mmg berguna ntk kehidupan kite akan dtg...Insya-Allah

So, selesai ntk salah satu hantaran ecah n abg gambo....Alhamdulillah...Next! Fitting bajuuu..tungguuuu...hehe

sekian..xoxo-ecahdenan

6 comments:

  1. alalla...sweet yerrrrr....ni jeles niii

    ReplyDelete
  2. wah .. plus buku tu
    kene carik gak la
    buku ni .. i pn nak kawen gak hee ;)
    tanx for the suggestion ;)

    ReplyDelete
  3. Samalah kita. Buat buku jadi hantaran. memang sangat berbaloi kan? Good luck for your wedding. Mintak2 semuanya berjalan lancar.Aminn...

    ReplyDelete
  4. buku 1 hari 1 resepi memang terbaik..dah beli untuk hadiah akak kawin hari tu..:)

    ReplyDelete
  5. lepas kawen nnt ecah kongsi resepi dalam buku ek.. :P

    ReplyDelete
  6. buku indahnya hidup bersyariat tu memang bagus....lengkap utk panduan kita sbg seorang islam...:)

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis