28 June 2012

Pejabat Agama Call, Borang Tak Lengkap

Assalamualaikum


Hari ni ecah bangun lambat!lagi 10min office hour baru sedar...masya-allah!sedar plak tu, sebab ade panggilan dari pejabat agama...bayangkan dengan sore bangun tido ni...dah abis cube ejas spaye suara jadi macho...x lepas gak..hoho


Orang tu cakap, borang permohonan ecah n abg gambo x lengkap lagi....pelik jugak saye..kalo x lengkap, kenape pejabat agama kt jengka tu luluskan permohonan abg gambo kan?kenape ustaz yg tolong buatkan permohonan tu x cakap pape?borang permohonan nikah ecah kadi yang uruskan..die yang hantar gi pejabat agama semua..


Siyes ecah xleh nak generate ape sebab nye x lengkap...dah risau dah ni...macam mane nak balik setelkan segala...mane la ade masa weh....Nak nangis dah..dah la nak nangis sebab bangun lambat..huk2


Ecah pon tanye encik tu....ape yang x lengkap....die kate, x lengkap sebab kiteorg x hantar kad jemputan kat die..pastu die kenalkan la diri die bla bla bla...rupenye die ni kawan ecah n abg gambo!kuang asammmmmm...mentang2 la ko keje kat pejabat agama, main2 kan aku plakkkkk!!eeee....nk gugur jantung tahu takkkkk....eeee...dh la malu suara baru bangun tido...isk2....siap suh datang amek borang sendiri..banyak cantik..haha


Fuh, nasib baik prank call...jgn memain wehhh...urusan kawen ni kang kalo ade yg x lengkap, kelam kabut  1 Malaysia...haha..nmpk sgt exaggerated..


Hari ni nak topap banyak2, nak jemput kawan2 dlm phone plak...in-case dieorg x bkk fb kan...kang jadi mcm ni lah...dok prank call kan aku...huhu


sekian...xoxo-ecahdenan

7 comments:

  1. ade jugak yg x kawen nnt ye kalau borang x lengkap..hihihihi

    ReplyDelete
  2. haha~ ingatkn panggilan hangit.memang hangit betul nie. =)

    ReplyDelete
  3. wah nak kawen dah =) sy bakal menyusul

    ReplyDelete
  4. hahaha wat cuak je kan hehe.. sonotnye ingat nak dtg mjls ecah , tp tak taw la kene tnye encik tunang tu la.. bole tak die drive ke sana huhu

    ReplyDelete
  5. comel jer kene prank ngn kwn2

    ReplyDelete
  6. haha.... hampeh je bila ada org memain gitu....


    mau tersentap jantung tu kan...

    ReplyDelete
  7. Riny : tu la..silap2 kena postpone kawen
    Khumaera Ismail aka Mariam Ismail: hangit sgt sis....nebes i...hehe
    nn lylyn: waa..yeke...chayokkk...

    nazirah :xpela naz, kalo ade rezeki nk dtg, bgtau jek ecah..ecah paham..jauh kann
    oya : comel la sikit2...haha
    C.M.A @ CikMoonAdnan:dr bangun tido, trus buntang bijik mata sbb t'kejut...haha

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis