25 June 2012

It's Next Week

Assalamualaikum


Semakin hampir dengan hari besar, semakin dekat dgn bulan Ramadhan...rupanya dh habis separuh dari tahun 2012...hari kawin makin dekat...bunyi macam seronok...tapi, everything happy, pleasant, and good comes with a price...nk nyatakan , banyak.....tapi yg jelas, ecah nnt hak milik suami, jauh meninggalkan mak n abah n family...adesss..sedey...bukannye xleh balik, tapi nk kabo situasi tu dh berubah, pahang dop?hehe


ok2..jom happy2..yep!lagi beberapa hari..bila org tanye, jawapannye ialah, MINGGU DEPAN...alahaiii..sekali weekend jek lagi...debaran?xde lagi..xde ape2 perasaan...selamber...seriously...betol ecah ckp xde rase ape2....hehe...


mungkin surrounding kt sini belom bagi ecah mood kawen lagi...sebabnye dok umah sewa kan..cbe balik kg nnt..ha, mule la t'kial2..sebenarnye banyak mende lagi x setel ni...


ecah takut, sebab ecah anak pertama kawen...wedding ni mesti jadi some sort of pilot test...sume org xde pengalaman, sume org x pasti sebenarnye kami ni dah bersedia ke...kami ni dh memenuhi segala keperluan yg perlu ada dlm sesebuah majlis ke...kita uruskan majlis org senang..kite nampak...tapi kite yg lalui ni?adehhh


sekarang ni, ecah dok browse sekecil2 keperluan...ape yg perlu buat, ape yg perlu ada..kalo nk sebut, mak aihh..banyak lg weh x siapppppp....wuwuwu...eh, dh tulis ni baru plak rase nebes..haha


p/s: akak ipar pesan kt abg gambo, dlm masa terdekat ni jgn la jumpe selalu...adess..banyak mende x setel lg ni...sume nye nk kene jumpe...kami plan, minggu ni last jumpe..sampai jumaat...lepas tu stop....so, minggu ni jugak kne siapkan sume...adoi!


sekian..xoxo-ecahdenan

6 comments:

  1. tahniah dear..hope seme akn ok nti ya.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum eca.mesti dup dap dup dap kn. :-) tahniah.sis tak sure dpt hadir ke x sb bestfren sis tawen lak trikh yg same.huhu

    ReplyDelete
  3. sy dlu 2,3 hari sblm baru stop jmp...terpksa jmp jgk sbb semua hal kawin setel sndri..alhamdllah slmt dh pun..hihi

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis