14 June 2012

Kasut Hantaran

Assalamualaikum


Petang semalam ecah jumpe abg gambo..tujuannye adalah nak menempah t-shirt..tapi tutup plak kedai...agaknye tutup pukul 6 kot...kiteorg sampai pukul 7..haha..dh abg gambo tanye nk gi mane, ecah pn decide la nak gi Jusco Cheras Selatan...dh lame sebenonye nk gi situ..xde pape pon, just rasa nk gi..hehe


Alang2 dh jalan sane, abg gambo pesan cari kasut hantaran...nanti xyah dah cari masa lain...senang nnt sume barang bagi die..nnt family die nk buat gubahan hantaran....


Masalahnye, xde banyak sgt kedai kasut..ade pon, sume yg ecah tgok x berkenan..lepas tu, ecah masuk satu kedai ni, nmpk plak satu flip flop comel...ecah mmg lama dh mengidam..harga die RM89.90..abg gambo bg bajet kasut RM200..ecah kate la, buat jelah kasut ni jadi kasut hantaran..comel ape...x semestinye kasut tinggi...beliau x setuju...die kate, boleh beli kasut ni, tapi kene cari satu kasut yg sesuai ntk hantaran dgn baki bajet yg masih ade...haha...ade lagi rm110..charles & keith pon boleh dapat laaaa (kalo sale laaa..hihi)


Dgn kata2 yg dipegang, ecah ajk abg gambo round satu jusco tu sbb nk jugak cari kasut hantaran mlm tu gak...tapi, time2 mcm ni la tibe2 abg gambo saje jek x berkenan ngn sume yg ecah pilih...sbb die kate ecah saje sambil lewa pilih sbb nk dapatkan flip flop idaman tu...hehe


Last resort, (sbb x jmpe) die kata, ok, boleh beli flip flop tu dulu, kasut hantaran nnt awok cari sendiri..kalo harga lebih, topap sndiri...(wuwuwu...xmooooo) tapi akur.....hehe...bertentangan ngn kedai kasut comel tu, ade kedai bata...ecah ajk abg gambo singgah...dgn alasan, xpe..kasut bata pon ok ape wt hantaran...


Alhamdulillah, ecah berkenan ngn kasut bata..hahahaha...last2 , bata jugak ku cari...abg gambo siap angkat kening, betol ke ni?ecah balas balik ngn kerut kening, eh, salah ke..betol la....comel jekkk..hehe


Serius, kasut tu ok la nk pakai buat gi keje or even jalan2...sweet ape...x tinggi, x rendah...maybe sebab jenama BATA..tapi persoalanannye, ape lekeh sangat ke jenama BATA?selesa okeyyy...huhuhu


jeng2...slipar idaman...hihi


Maaf lah, xde gambar kst hntrn...terus bagi abg gambo..hehehe...kesimpulannye, ecah dpt 2 kasut dlm satu malam...hahaha...happy gileeee..


Sekian..xoxo-ecahdenan

5 comments:

  1. Wah...wah..wahhh...sonok tuuu..

    ReplyDelete
  2. nak tengok kasut hantarannnnnnn...hihihihi

    ReplyDelete
  3. Cik Sara: hruslah seronok kan..hehe

    Riny: hehe..alamatnye kne tunggu hari kawen nnt la...pas ecah uplaod gmbr hantaran..haha..biase2 aje...kalo cari kt bata tu mesti jumpe..hehe

    Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine: berkenan ke?haha

    ReplyDelete
  4. wah2 dpt 2 in 1 terus ek .. hee best2.. ok la tu kte pun bese2 je jnji comel .. n selesa kan ;)

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis