04 March 2014

Pregnancy Life: Welcoming March with....

Assalamualaikum

Well, hello! Sudah 4 hari kita dalam bulan March...sesungguhnya saya rasa berdebar-debar pulak skang ni...tapi baby ni pon bila dah dekat hari, tiba2 dia macam selesa pulak duduk dalam perut...takde buat hal acah-acah nak keluar pon (braxton hicks)..hehe

Senarai barang nak guna untuk berpantang dah ada..tapi beli jek belom...hehe..ecah x sihat skang ni...selesema dan batuk..Allahu...mintak-mintak la sihat cepat...macam mana nak meneran kalo keadaan macam ni...asyik tak selesa jek..pastu gigih taknak makan ubat..better tak makan ubat kan..lagi pon bukannye kritikal sangat..masih boleh tahan lagi ni..tapi sangat-sangat berharap supaya boleh cepat sembuh...wuwuwu

Oh ya, sekarang ecah dah ada bibik kat rumah..hire bibik untuk teman sementara nak tunggu hari nak bersalin ni..biasa abg gambo tinggal ecah sorang-sorang jek kt rumah..so dia susah hati...actually bibik ni adik ecah yang no-4..tengah tunggu result SPM...dari tak buat ape baik die teman ecah kat sini kan..lagi pon paling lama duduk sini pon mungkin dalam 2 minggu..okey la tu...hehe...makan minum disediakan...gaji depends pada performance...HAHA

Seronotnye ade orang boleh tolong masak pasni..hehe..by the way, rumah ecah pon tergolong dalam kawasan yang kena catu air..puas dah menadah air untuk 2 hari...hopefully la cukup...isk

Be Healthy, Be Happy!

Sekian..xoxo-ecahdenan

3 comments:

  1. Assalamualaikum ecah. semoga cepat sembuh ya dear. laaa dah kena catu air ye? hujan tak kawasan awak? tempat sy hujan lebat subuh tadi. syukur alhamdullilah. ohh adik ecah ye temankan dekat rumah.. jaga diri baik2 tau ecah ~~~

    ReplyDelete
  2. Get well soon ecah~! :)
    Mesti xsabar nk tgok baby sendiri kn?
    Semoga segala urusan dipermudahkan olehNya..aminn

    ReplyDelete
  3. Sheila Salim: Wsalam Shiela...sejuk sikit kan hujan...xde la mak buyung terlebih haba mcm kita ni kepanasan sgt..hehe..thanks awak...


    (●*∩_∩*●) : Amin..memang x sabar dalam debar!hehe

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis