10 March 2014

Pregnancy Life: 38 weeks and few more days *gulp*

Assalamualaikum

Yeayyyy!! I mean, huhuhu..dah dekat hari dah ni..debar nye...xtau la nak cakap macam mana..kejap2 rasa rilek jek...kalau fikir lebih sikit berdebar siap termenung lagi ha...ketakutan dah ni..due date saye minggu depan wehhh!HAHA..yok2, x lama dahhhh

Sebenarnye x habis prepare lagi ni..barang memang la dah ade..tapi bila baby dh nak keluar, dah sampai saat2 nak ke hospital tu agaknye tah mende la ecah nak capai..nervous punya pasal..saye ni dh la jenis kelam kabut kalau debar...hihi

Kalau ikutkan, hari due date tu ada kenduri kawen kawan abg gambo...dia kata kalau baby xnak keluar lagi kita gi ek...dari KL ni nak balik Jengka..hamboih...selamber laki den...haha..orang gi kenduri bawak hadiah, ecah gi kenduri kena bawak beg baby, beg baju sendiri dan macam2 la..xkan la nak macam tu..mentang2 la saye ni jenis selamber jek boleh drive gi mana-mana even dah sarat...kadang rase macam takde baby jek dalam perut, terus selak tudung..ha, nasib perut boboyot lagi..heh heh heh


Semoga Allah permudahkan dan beri kekuatan..AMIN.....

Orang dok basuh baju baby, cuci toilet, sapu sampah, kemas beg ke, ecah ni dok nak menghabiskan drama korea...kena habiskan jugak ni before bersalin...nanti xde masa dh nak tgok...ha gituuuu...HAHA

Be Healthy, Be Happy!

Sekian..xoxo-ecahdenan

5 comments:

  1. Assalamualaikum ecah. wahh sempat lagi jalan jauh ikut suami ya. hehe ecah lepaskan gian tengok drama korea, nanti berpantang takleh nak kena pay attention kat baby. hehe semoga dipermudahkan urusanmu bersalin ecah ~~~

    ReplyDelete
  2. kena habiskan sekarang..nanti baby dah kuar fokus kat baby pulak..huhu

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum ecah, semoga dipermudahkan. jaga diri baik2 ya. sheila klik tabung nuffnang kamu ~~~

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis