21 March 2014

Entertaintment Life: Big Bad Box Sale

Assalamualaikum

Perhatian kepada penggemar buku! Cewah...rajin pulak hari ni nak update blog 2x kan...ecah tergerak nak share pasal satu event hujung minggu ni, which actually dh berlangsung dah hari ni...hehe

Pernah dengar Big Bad Wolf Booksale kan? Haaa..kali ni dieorg buat BOX sale pulak..sebab gapo?sebabnye kali ni die x jual buku,die jual kotak je..hahaha..eh, camno tu jual kotak je?

Sebenarnye bukunya ada dong sihhhh...tapi belian kotak nya aja duluan....mendingan bukunya dipilih aja biar bisa penuh itu kotak..(tunggang langgang dh ayat, tah betul ke tidak..haha)

Cut it out! Korang beli kotak yg disediakan, pastu masuk dalam hall, pilih je buku, penuhkan kotak sampai la kotak tu boleh ditutup rapat, jalan kat kaunter, sambil lalalalala xyah bayar dah..meaning?biar 100 buah buku pon korang ambik, asal muat kotaknye (xleh melimpah ruah..haha) dan x perlu bayar harga buku, atau harga berat kotak yg dh penuh buku tu...(kompem berkilo2..haha)

Nak tau syarat?bentuk kotak dan harga?layan gambar je..layan ayat berbelit ibu mengandung frust menonggeng baby x nak keluar lagi plus xleh nak gi booksale tersebut mmg sampai sudah x faham..hihi


tarikh, masa dan tempat

saiz kotak yang disediakan


FAQ? All here!

pssstt..kalau xleh klik gambar utk besarkan, right-click, open image in new tab ye? kui kui kui..stail manual..

Sape2 yang gi tu ingat daku dalam doamu..haha..kalau rase x mampu nak beli bebanyok tu, ajak kawan2 pastu nanti share la bayar kotak...tapi kalau saye...ish ish ish..macam sekotak tu aku sorang jek..buku pon tamok...hahaha

Have nice weekend kawan2!

Be Healthy, Be Happy!

Sekian..xoxo-ecahdenan

4 comments:

  1. event ape ni? xpaham ak satu bnda pon.. tp cm best je.. :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum ecah.. tak masuk labour room lagi ke? semoga dipermudahkan dear ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam sheila...xmasuk labour room lg...hospital pon x nampak bayang lg sebab baby nye xmo keluar lagi...huhu

      Delete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis