21 March 2014

Pregnancy Life: Esok Harinya

Assalamualaikum

Bersiaran secara langsung dari rumah dgn baby tengah sedap menendang dan berpusing2..memang xde hint nak keluar pon..memang kedengaran mcm seronok sangat die dlm perut ni..tah ape yg best xtau sempit2 gitu..sejuk ke dlm perut tu nak oi...wuwuwu

Malam tadi dh start moody and rasa down sebab baby xde bagi hint nak keluar..pagi tadi bangun tido tengok dua kawan Facebook dh selamat deliver baby hari ni..perghh..lagi la saye rase nak meroyan guling2 atas lantai..haha

Dalam hati rasa risau..dah xde nervous fikirkan sakit dah..fikir baby ni je bila la die nak keluar ni..die sakit main2 je..sakit yang betol2 punya takde lagi...ingatkan murah la rezeki dapat deliver di hari Jumaat nan indah dan mulia ini..tapi baby xmo lagi..x ready lagi...sabar jela mak die...huhu

Cepat la little one keluar....hatiku ini x sabar dah...Semoga Allah permudahkan dan murahkan rezeki untuk deliver baby cepat2..Amin...Amin

Be Healthy, Be Happy!

Sekian..xoxo-ecahdenan

2 comments:

  1. semoga deliver dengan selamat ecah.insyaAllah..dia tak puas lagi tu duk dlm.hehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum ecah. kuatkan semangat dear. hehehe semoga dipermudahkan ya ~~~

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis