03 June 2013

Daily Life: Kenduri, Again

Assalamualaikum

Dalam kesibukan nak exam, sempat lagi ecah gi kenduri kawan..tapi ni kenduri bertandang la...wedding minggu lepas yang ecah gi tu..

Tapi kali ni nak up gambar gila2 kami jek sebab kali ni ecah bawak sorang lagi kawan classmate kiteorg..so meriah la jugak walaupon ade sorang tu je..hehe

habis almari bilik pengantin kami belasah wt posing..haha

nak tunjuk baju...I pakai abaya cantik gitewww (pinjam sis in law punye..huk2)

group photo..sebenarnye ade lompat2 tp xjadi sbb pakai timer...tensen
ni ha, standby nak lompat rupenye kamera dh snap.. -___-

My favorite photo!definitely akan buat profile picture ntk facebook nnt..hehe

Memang xde gambar pengantin sangat ye sebab tujuan entri ni sebab nak promote gambar kami jek..hahaha

Lengkap kenduri kawan kesayangan saye ni...nikah, sanding, bertandang semua ecah gi...wahhh..seronok...

Wedding sape pulak pasni?

Be Healthy, Be Happy!

Sekian...xoxo-ecahdenan

1 comments:

  1. suka gambar bawah payung yang tak nampak muka tu haha mcm candid. baju u lawaaaa

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis