30 June 2013

Student Life: Retreat at Tioman Island

Assalamualaikum

Hai semua! Busy sikit minggu ni sebab start isnin ecah gi Pulau Tioman...ade kursus untuk batch class ecah...ni nak cite la ni kan..hehe

Bermula 25-27 Jun, kami telah mengadakan kursus kaunseling kelompok, kursus ini sebagai aktiviti wajib yang perlu setiap batch handle..so, kali ni batch kami decide nak buat kat Tioman

Sangat eksaited ok berada di Tioman...nama pon Taman Laut...hidupan laut semua cantik..yang bestnye, kali ni ecah snorkeling sendiri woooo..xyah suruh abg gambo pegang pon..*yela, sebab abg gambo x ikot, kena buat sendiri la..huhu* 

Alhamdulillah sebab berjaya snorkeling sendiri...kalau paksa, sebenarnye diri kita ni mampu buat apa yang kita takut nak buat...

Aktiviti dalam kursus ni enjoy2 jek..tapi bab yang tacing tu mase bab nak present kolaj yang kiteorg buat...memang feeling sampai nangis2..wuwuwuwu...sabor jelah...

Ecah nak share gambar, tapi gambar ecah x banyak pon..hehe....share jelah sikit2 kann








Tioman cantik sangatttt...walaupun tengah jerebu, tapi pemandangan tetap cantik dan boleh nampak la semua....nasib la hujan sehari lepas sampai..kurang la sikit jerebu nye...

Lepas ni, nak gi Tioman ngn abg gambo pulak!wheee

Sekian...xoxo-ecahdenan

Be Healthy, Be Happy!

6 comments:

  1. snorkeling bestttttttttttttttttttt !

    ReplyDelete
  2. wa..bestnya dapat gi tioman. imah xpnh lg sampai sana. huhu

    ReplyDelete
  3. Knape x ajk skali ecah??????? yyyyyyy

    ReplyDelete
  4. bestnye!! kak ecah sambung katne ek?

    ReplyDelete
  5. bestnya u. i kalau tak nk pg perhentian hari tu tapi tak jd plak last minit cancel huhu

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis