17 June 2013

Daily Life: Not Good

Assalamualaikum

Hari Sabtu dan Ahad, duduk rumah...konon-konon nak study la..lusa ade paper lagi..tapi, kebetulan hari Sabtu tu bendera Jepun pulak dahhhh...(kuchiwa sikit..haha)

Biasa kalau bendera Jepun ni ecah sakit pinggang jek...tapi entah kenapa hari tu sakit kepala, loya,letih,sakit badan siap lengkap pakej cirit birit..melampau rasa...

Pastu si abg gambo balik dari program..die pon ngadu mende yg sama...ah sudah..dua2 kena ni..keracunan makanan ke ape...abg gambo lagi dahsyat, malam tu muntah-muntah..teruk gila..ngeri den tgok..huhu..tapi tahan lah, die Sabtu n Ahad jek yang x sihat..ecah sampai hari ni cam x sihat lagi...cirit birit..wuwuwu

Cemane nak hilangkan cirit birit ni xtahu..cam ayor terjun...tapi perut x memulas2 pulak..tinggal nak lancarkan je...kui3..salah makan?xtau makan ape...haih..

Lusa nak exam dah..risau!!!

Be Healthy, Be Happy!

Sekian..xoxo-ecahdenan

3 comments:

  1. g klinik la ecah..skrg ni ramai org skt...mcm2..jgn di biarkan..tkt2 melarat

    ReplyDelete
  2. Khai♥Rin : anies HEHE..tu la..nak ke klinik jek mula la buat2 sihat...hehe...x sempat la kak...huu

    ReplyDelete
  3. ala kesiannya u tp i kalau period pain camtulah u memang lembik je teruk sampai kene mc

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis