22 June 2013

Daily Entertainment: World Smurfs Day 2

Assalamualaikum

This is so smurfing amazing!hehe

Siap ada World Smurfs Day lagi ha...Memandangkan The Smurfs 2 akan keluar kat pawagam x lama lagi, so dieorang buat la promosi..sebab tu ada Global Smurfs Day ni...konon2 nya semua peminat seluruh dunia cat badan dieorg macam The Smurfs yang comel tu...



Ecah pon sebenarnye jatuh hati ngan si comel Smurfs ni...hope masa kluar kat pawagam nanti sempat la tengok kan...

The Smurfs 2 kali ni pasal Gargamel (ahli sihir jahat) yang nak tangkap Smurfs Family dah cast a spell yang mencipta Smurfs baru...dieorang ni ditugaskan untuk menghasut Smurfs lain jadi nakal la...pastu di Smurfette akhirnya terjebak..Tengok la nanti ape karenah die..

Get Ready to Get Naughty!
Oh iye, sebenarnye ecah nak tunjuk gambar ni sempena World Smurf Day


kenal x siapa yang sebelah kanan tu?hehe
pic taken from: http://www.globalsmurfsday.net/

Zizan tengah ade kat Paris sekarang ni..tak pasti la pulak ecah ade penggambaran ape...tapi mase tengok instagram tadi nampak pulak si biru Zizan ni..haha..

Sekian saja laporan saya

Be Healhty, Be Happy!

Sekian..xoxo-ecahdenan

4 comments:

  1. wah tak sabar nk tgk si biru ni hehe

    ReplyDelete
  2. woh.. semuanya nampak biru aih.

    lovingwantie.blogspot.com/2013/06/menang-rm3500-melalui-ga-lambang.html

    ReplyDelete
  3. 0h, yeke..the smurf 1 pon sy xtgk pon lg..kesian betul, hik3..

    ReplyDelete
  4. Follower ke : 1268
    Hai.. Salam Kenal..
    done follow.. jom follow blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis