04 June 2013

Daily Life: Tiring June

Assalamualaikum

Alhamdulillah dah masuk bulan JUN..dah setengah tahun dalam tahun 2013 dah kite ye...By the way, hari ni birthday kakak sulung ecah, dah 26 tahun dah die...cepat2 la kawen..hehehe

Bulan ni, sangat-sangat memenatkan...ecah tak boleh nak buat apa dah...dari 1hb-30hb memang penuhhhhh....fikir kan saje dah buat kepala stress...

Penuh sebab

1) 11 Jun-24 Jun, ada final exam...tapi minggu ni tetap kena balik kg ade urusan..phew...in between, sis in law dari Saudi dah nak balik...seronok2, tapi kene fikir exam jugak..huu

2) 25-27 Jun, ada program kelas..program wajib...kiteorg panggil SPK Retreat...walaupun seronok, tapi penat, ade twistnye disitu..nanti ecah bgtau..tapi xpe, kami akan ke Pulau Tioman!!!hehehe

3)Sejurus selepas retreat, 27 Jun malam itu jugak kena gerak balik pahang sebab 28 Jun - 29 Jun adik ipar ecah kawinnnnnnn....bizi weh bizi...ecah pulak ade task yang nak disiapkan ntk wedding dia ni...fuuu...penat bersambung!

4) Selepas kenduri sah2 la kene kemas kan...tapi...bersambung 5 Julai kena gerak ke Terengganu utk Majlis Bertandang adik ipar pd 6 Julai..perghhh...travel lagi..ni bukan Jun dah ni, ni dah masuk Julai..huhu

5) Lepas kenduri belah laki, Puasa dahhhhh...lepas puasa Raya....lepas Raya Majlis Bertandang ke-2 belah laki....kena buat 2x kali atas sebab cuba lah teka...pastu dah nak bukak sem semula....

Ni bukan sebulan punye penat dah ni...ni sepanjang cuti semester...3 bulan yang penat...haihhh...harap la kurus..jangan makin stress makin makan pulak kan...haha

Be Healthy, Be Happy!

Sekian...xoxo-ecahdenan

5 comments:

  1. fuh,padat jadual akak..huhu.btw,good luck exam! :)

    ReplyDelete
  2. Khai♥Rin : anies : iyeee..first time pulak tu...eksaiteddddd

    Anak pak cik Azhar: sangat padat..nak nangissss...thanks yee :)

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis