14 June 2013

DAILY LIFE: NAIK MOTO

Assalamualaikum

Hari ni ditinggalkan seharian sorang2 kat rumah...abg gambo kene cover program kat Shah Alam..sedey...tapi saye menghabiskan masa layan cerita jek hari ni...as reward dh abis 2 paper...esok kena start standby ntk 2 paper lagi..chayoookk

Balik2 kerja malam tadi, abg gambo ajak gi makan kat luar...kite naik moto malam ni, dia kata...eksaited saya...lama xnaik moto..malam2 pulak tu...memang berangan gila la dok belakang tu..sengih sorang2..xtau la kenapa suka sangat...hihihi

Pastu masa balik tu abg gambo nak parking kt laluan nk naik tangga rumah..ecah kata sebelum naik turunkan la ecah dulu..die kate xpe...kite cakap jangan...jangan...please jangan...die kata bolehhh...boleh punyaaaa...kita siap pejam mata lagi..

Sekali...KRAKKKK....enjin moto sagat jejantas kecik yg dieorg wt pakai tar n simen....xjadi naik..undur balik...orang dah kata jangan, degil jugak nak try...eeeeiiiii..geram campur malu..

Dah tau bawak MUATAN BERAT ni, nak jugak....haihh..sabo jelah dgn suami den ni..

HAHA

Be Healthy, Be Happy!

Sekian...xoxo-ecahdenan

2 comments:

  1. heheehe....

    suka baca cite ecah ni.. moga ecah kekal bahagia ...



    errrr....ecah dah tembam bam bam ek?.. :P

    ReplyDelete
  2. fiqas Rafie : iyeeee..berat makin naik masya-allah....banyak pulak tuuuuuuu

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis