28 December 2013

Entertainment Life: Madness Over Gabriel Mann

Assalamualaikum


 I can't get these memories out of my mind,
And some kind of madness has started to evolve

Assalamualaikum
Sekarang, or mungkin dah lama pon..ecah ade satu kegilaan..kegilaan terhadap seorang pelakon ni...xtau la kenapa suka sangat kt beliau ni

Gabriel Mann

Ecah start kenal die dalam cerita Revenge, 8TV..bila cm best jek tgok cerita tu, ecah follow online..sekarang dh sampai season 3..tapi ecah stop dulu tgok nak bagi cerita tu jadi banyak2..kalo kt 8TV still season 2 lagi rasenye..so tiap kali ade kt tv ecah layan mcm xlayan jek sbb dh tgok..tp kalo ade cik abg Gabriel Mann a.k.a Nolan Ross dalam cerita Revenge tu ecah hadap sampai scene die abis..hehe

Ape yg ecah suka pasal die dlm cerita ni sbb personaliti die cmbest..nerd, geeky, computer expert, caring, poyo tp cm macho sekali sekala..ah suka semua la..hehe..

Tapi sebab stop tgok kejap cerita ni ecah x over excited sangat la...rilek2 jek dulu..tunggu exam habis, nak hadap lagi..muahaha

gambar bajet hensem, tapi dlm Revenge lebih poyo sikit la...haha



Itu saje lah nak dicerita hari ni..playlist lagu dh banyak, dh boleh stat study..exam mode onnnnnnnnn!

Be Healthy, Be Happy!
Sekian..xoxo-ecahdenan

1 comments:

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis