08 December 2013

Entertainment Life: Big Bad Wolf First Day

Assalamualaikum

6 December lepas merupakan hari pertama Big Bad Wolf Book Sale dibuka, ecah laju ajak kawan gi masa first day sebab kebetulan hari bekerja (dgn harapan org x ramai sangat) dan masa ni buku comei2 lg bersusun..

Tang harapan org x ramai tu memang kuchiwa la...ramai gileeee..haha..nak masuk The Mines jem, parking kt MIECC lagi la jem...orang pon penuh...tapi seronok la tenggelam dalam kalangan buku yang tah berapa ribu lemon tu..

Ecah plan nak cari 2 buku je kt sini..which is novel utk bacaan..konon nanti lepas final exam ade lagi 2 bulan sebelum due date..nak la buat bacaan isi masa lapang kot2 kalau kebosanan sangat kan...jalan pon x bawak kotak or pape..sekali......ter ter ter ambik kotak dan maka penuhlah kotak itu...haha

BBW Book Sale ni start dari 6-15 December, dekat MIECC bersebelahan The Mines tu...satu perkara yg ecah xtahu, xtahu langsung sebenarnye...yang BBW ni since die bukak 7am pagi 6Dec tu, die xkan tutup sampai 9pm 15Dec!Makna nya kalau pegi kul 12am or 3am pon boleh..like seriouslyyyyy??!!Macam downtown jual buku lah ni!ish ish ish...kalau ku tahuuuu..xyah nak meredah siang hari kan...tapi malam pon sebenarnye penuh wehhh..hehe

Ecah berjaya borong 6 buah buku pada trip pertama..siap ade trip lagi hokeyhh..sebab plan nanti nak gi lagi sekali bawak anak sedara..hehe..trip kedua nak cari buku pasal baby la sikit..boleh tambah pengetahuan...ecececey...hopefully la xde angkut buku novel lagi..ahaks 

buku buku buku

orang orang orang

ini buku2 yg saye angkut..hehe
Total semua buku RM50..5 buku berharga RM8, dan sebuah buku berharga RM10..berbaloiiiii..sebab tu la org sampai bawak beg baju sebab nak borong buku...nak kabo banyak gile buku murah kan..hehe

Be Healthy, Be Happy!

Sekian..xoxo-ecahdenan

5 comments:

  1. Tingat membe g sini kol 5 pg...da jammed!!

    ReplyDelete
  2. waaa!!! best2! Buku yang anis borong sebelum ni pun tak habis baca lagi.. hahaha :D

    ReplyDelete
  3. Imah kalau bab2 book fair ni memang hantu nak gi cuma BBW ni xjugak menyempat nak gi. huhu..

    ReplyDelete
  4. tiba2 terperasan post ecah yang ni. bila laa nak sale lagi.. nak borong buku baby pulak pasni ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya dalam masa terdekat ni ade..tp lain sikit style die..big bad box sale ke ape die sebut..kena beli kotak n pilih je buku ape yg nk sampai penuh kotak..hehe

      Delete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis