30 October 2012

Rumah Baru (^_^)

Assalamualaikum

nak berblog-blog dgn hati yg happy tapi perut bunyik2 jek ni...xde mood sungguh nak memasak..mentang2 duduk sorang kt rumah...hehe

Alhamdulillah, dah berjaya urusan menyewa rumah...malam semalam ecah ngn abg gambo gi tgok rumah sewa...sewa apartment jek buat sementara waktu ni..nanti bile ecah dah kerja, baru boleh plan upgrade rumah..

overall, rumah cantik...kosong tu memang la, kena cuci dulu dan yang seronok, rumah tu tingkat 1..naik 5 anak tangga terus nampak rumah..parking okey dan mmg puas hati la semua...memadai utk kami berdua buat sementara waktu ni kan...kejiranan pon ok, disiasat2 ngn jiran, rupenye geng2 banjar jugak...kulaan abg gambo la...pulak tu, mostly yg duduk situ kampung dieorg pon mmg pahang..what a coincidence..so kami mmg suka hati sgt la nak menyewa kt situ..hehe

next step, nak gi sana cuci rumah, malam semalam siap gi Giant usha harga barang2 letrek..ni part ecah paling suka ni..beli mesin basuh, beli tv, beli perabot...eee..ketaq kepala..haha..list dh almost siap and i'm so excited!

oh ye, kami duduk kat Puncak Alam...dekat ngn fakulti abg gambo kt sungai buloh nun...ade ke yg duduk dekat2?boleh la kite dating2..hehe

Be Healthy, Be Happy!

Sekian...xoxo-ecahdenan

0 comments:

Post a Comment

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis