11 October 2012

Projek Bunga!

Assalamualaikum

skang ni saye tengah berjinak2 nak mencantikkan laman rumah...walaupon bunga beli jek, x tanam...tapi semangat jugak lah!haha

baru ni gi giant nampak ade bunga cantik...color pon lawo, ape lg mintak abg gambo belikan laaa..time2 bosan kat rumah ade jugak la mende ecah nak jaga, nak belai2 kan..nak baby belom ade lg..hehe..

nnt ade masa2 free nak cari banyak lagi bunga kat nursery..baru puas hati kan..hehe

malangnye, skang ni musim hujan plak, so xleh nak bela bunga beria sangat...abis kene hujan lebat...pulak tu, makin galak siput membiak...bunga yg sedia ada pon abis dimakannye..nasib sempat perasan..patot la pelik kenape la pokok yg siram hari2 nampak lobang2 n makin layu...wuwuwu..siput jahat!


sebenonye ecah xtau nama bunga ni ape...tapi color die sangat2 la menarik perhatian..hopefully pokok2 ni tahan lama..kalo gi giant lg, nak beli lg supaya dua2 pokok ni ade partner!hehe

Be Healthy, Be Happy!

sekian..xoxo-ecahdenan

2 comments:

  1. best nyer! nk start berkebun bunga kt umah jgk la ;D

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis