01 October 2012

Family Trip (Bukit Tinggi)

Assalamualaikum

Salam 1 Oktober semua! waaahhh..dh almost the end of year 2012..sekejapnye masa berlalu...

Ha, last weekend ecah n abg gambo pegi family trip dgn adik ipar n kakak ipar...dekat2 aje..ke bukit tinggi nun..konon2 nak bawak anak sedara tgok rabbit..sambil2 tu boleh la picnic kan...

Lokasi: Bukit Tinggi

Colmar Tropicale: Tiket RM12 (Japanese Village, Colmar Resort, Botanical Garden, Adventure Park)
Animal Park: Tiket RM12 (Rabbit Farm)

Kesimpulannye bagi ecah tempat ni x best...huhu..semua mende mahal..pastu tempat mcm sunyi...padahal weekend tau...lagi satu nk bagi tau..tmpt castle (colmar resort) dengan japanese village dan rabbit farm tu semua terletak jauh2..it's either korang naik kenderaan sendiri or naik van/bus yang dah disediakan oleh pihak resort...


picnic makan2 tepi bukit sblm panjat botanical garden

otw to botanical garden, hill view at the back, with ank sedara humairah bising pot pet pot  pet..hehe

papan tanda, almost there
from japanese village


eh, tibe2 kt colmar dah...haha
hotel ala2 french...mmg cantik

nice, empty view

from up top!edited by abg gambo

bonus pic..haha

animal farm yg kecik..huhu

haa..tu lah die sebahagian dari trip kiteorg...banyak lg pic tp xkan nk tepek semua ye dok?haha

so, kalo rasa nak honeymoon, xde ape nak buat, boleh la ke sini..nk seronot2, baik jgn...gi genting suda...laaagi banyak aktiviti nak buat even outdoor park tutup sbb cuaca x baik..errrkk..sape la yg kena tu..huhu

sekian..xoxo-ecahdenan

3 comments:

  1. emm..tp colmar tu view die best & lawa kan..;)

    ReplyDelete
  2. kakak dgn abg ipar bulan madu kat stu dua thun lpas...srius mhal~~~

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis