29 October 2012

Hiatus, Again (-___-)

Assalamualaikum

hello!hello!mentang2 dah lama menghilang diri, bila balik kt blog ni jek buat ala2 sapaan comel pulak ye..hehe..last few weeks mmg busy sikit..x kemane pon, duduk kt rumah jek...tapi mak mentua ada kat sini...so kene la jadi peneman, bawak gi check up kt IJN and so on....so blog kesayangan agak terabai sedikit...

macam mana Raya Korban kawan2 semua?kenyang makan lemang?ecah plak raya korban kali ni baru dapat makan lemang..raya puasa hari tu x sempat plak jumpe lemang..huhu..kali ni raya kat rumah ecah dulu, pastu baru balik rumah abg gambo...al-maklum la satu jalan jek...so main singgah2 jela kan..

ecah balik KL kali ni dengan satu harapan dan tujuan: nak tanam pokok bunga lagi, dengan itu, ecah berjaya membodek mak supaya memotong sebatang dua anak pokok die untuk disedekahkan kepada saya...hihi...saaaayyyaaannnggg mak...

hopefully pokok ni akan tumbuh dengan baik...plan kali ni nak tanam pokok2 hijau..mak kata senang nak tumbuh...kalo yg berbunga-bunga ni cerewet sikit...amboi, tanam nak, cantik2 nak, jaga cerewet sikit xnak...hehe

mula2 mak bagi mcm ni
lepas tu kita asingkan mcm ni

doakan pokok2 saye berjaya tumbuh ye!

Be Healthy, Be Happy!

Sekian...xoxo-ecahdenan

0 comments:

Post a Comment

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis