05 October 2012

Bloglist Updated!

Assalamualaikum

short entry jek kot ni..kot?hehe..ok lah, just to inform kt korang yg ecah dh add satu lagi bloglist ntk bacaan..al-maklum la geng2 bride to be dh ramai yg dh pon jadi bride + MRS..hehe

so.....ecah dgn gembiranya create satu lagi bloglist sbb seronot baca cerita2 ex-bride ni pasal honeymoon la, kerenah dgn suami la andddddd....dah preggy!!!wahhh..tahniah yg mom to be..hehe

bagi blogger yg dulu duduk kt list:


WEDDING GUIDE OF A B2B


tapi dh jadi MRS happily married, ecah dh transfer korang ke bloglist baru iaitu:

AFTER MARRIED (^_^)


kalau ade yg dah terlepas, yg ecah x perasan dh kawen tu sila la inform yek..yg baru2 pon boleh..kita boleh kawan n share2..just tinggal link..nnt ecah add..tapi yg still waiting to be married tu, ecah still suka baca blog korang..sbb mengimbau kenangan gituwww..plus, mane yg boleh share, ecah blh la tolong2 komen ke ape ke..hehe

ha, itu saje..kan dah jadi long entry..mane tah janji nk short entry tadi..haha

Be Healthy, Be Happy!

Sekian..xoxo-ecahdenan

2 comments:

  1. Imah xmenyempat-nyempat nak wat list blog2 dekat blog imah. Tapi kan ecah, imaH pun bukan b2b lagi. dah leh tukar masuk list Happily married kot.Hehehe

    ReplyDelete
  2. Wahhh.. bloglist utk geng2 bujang takde ke? xD

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis