15 October 2012

Hotel Transylvania is Awesome!

Assalamualaikum

Helloooooo..Happy Monday to all bloggers! Macam biase la saye kan surirumah xde keje..so xde bezanye pon isnin ke, jumaat ke...semua sama jek..hehe

Semalam abg gambo bawak ecah gi jalan2 The Mines..xde jalan2 sangat pon..sampai tengah hari, beli tiket, makan, beli barang dapur pastu balik....hoho...

Tapi yang seronotnye saya dapat tgok cerita Hotel Transylvania yg dh ditunggu2 sejak cerita tu keluar dari hari tu dah..dah ramai cakap best, so nak jugak tgok biar lambat mane sekalipun..hehe

Overall, cerita ni sangat best and fun! Pasal Count Dracula yg bina satu hotel untuk raksasa2 seluruh dunia bercuti dan bersembunyi dari kekejaman manusia (konon2 nye). Pastu nak lindungi anak perempuan die dari manusia..Tapi ade satu hari tu seorang manusia berjaya masuk dalam hotel tu dan jeng jeng jeng......nak tau cerita kena la tengok sendiri...tapi cerita ni sangat seronok...budak2 pon boleh tengok...xde pon unsur2 menakutkan...cerita kartun kan..hehe



nanti nak tengok cite ape pulak yg  best kt wayang tu..ni jela keje saye...dok pujuk suami bwk tgok wayang..die keje cari duit, saye gi perabihkan duit...hehe

Be Healthy, Be Happy!

sekian..xoxo-ecahdenan

2 comments:

  1. eee..bestnyer..suker kartun..hehe
    nk tgk jgak la nnt..;)

    ReplyDelete
  2. hmmm kalau ajak tunang kita gi tgk, mesti dai tak nak. sebab dia tak suka tgk kartun haih..

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis