05 October 2012

Permohonan ke Tingkatan 1 & 4 Sekolah Berasrama Penuh & MRSM

Assalamualaikum

cewah!hari ni ecah nak merajin2kan diri sharing ngn korang...buat pengetahuan kakak2 blogger or mak2 or sape2 lah yg ade relatives yg berkaitan, permohonan kemasukan ke sekolah berasrama penuh bagi murid tingkatan 1 & 4 dah dibuka sekarang...so kalo dieorg xtahu, sila la maklum kan ye...untuk adik2 darjah 6 tu, kakak2 tolong isikan tau...macam sayeee..hehe

kemasukan ke MRSM bagi murid tingkatan 4 pon dah bukak..boleh apply...ecah xpasti yg tingkatan 1 bile nak bukak or dah tutup ke..tengah tunggu abah tanye pada cikgu...

semalam ecah bersemangat isi permohonan online ntk adik yang baru jek lepas abis UPSR...hopefully dapat la masuk asrama...sebab bagi ecah, belajar kt asrama dpt membentuk disiplin diri, meningkatkan kematangan fikiran, dan yang penting, akan ada rasa menghargai kesusahan dan kesenangan hidup...betooooolllll..hehehe

ok2, back to the topic...bagi yg nak apply sekolah berasrama penuh, klik link ni



so ape lagi, cepat2 suruh dieorg isi..x salah kan mencuba...

Be Healthy, Be Happy!

Sekian...xoxo-ecahdenan


0 comments:

Post a Comment

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis