20 October 2013

Pregnancy Life: Dengar Ke Tak Ni?! GRRRR

Assalamualaikum

Sekarang baby dah membesar dengan cepat..so dah boleh rasa die tendang2 sikit..xde la selalu..tapi ade la rasa2 sikit..eksaited...hehe

Bebaru ni dengar baby tendang2..eksaited sampai nangis sikit..bunyi yg x pernah dengar dlm hidup..rasa lain jek..seronok...so ecah nak la jugak abg gambo dengar..time kuat sikit bunyi die tu ecah bg la abg gambo dengar..

Dia buat muka blur..xde pon katanya..stress betol saye...jelas kot...dia kata dengar bunyi ecah bernafas ade la..eiii..geramnye..ecah ugut kalo xdengar pasni xnak bg dengar dah ha..jahat gile kan..haha

Last2 abg gambo kata dengar, dengar..entah betol entah dibuat2..hahaha..kesian die...kelakar pulak

Xpela..xleh dipaksa2 kan..tunggu la nanti dah 5 bulan ke atas..xyah tunggu dah nnt bby datang tendang dgn sukarela..xpe2...sabor

Hari rabu ni ade check-up..x sabar!

Be Healthy, Be Happy!

Sekian...xoxo-ecahdenan

3 comments:

  1. tu r. sian husband awal2 ni diorg tak dpt nk rs pun.nnt bila bby dah makin kuat br dpt rs.

    ReplyDelete
  2. jaga kesihatan dan baby dalam pewut elok2.kalau hubby tak dgr jgk, suh pakai stateskop.lol

    ReplyDelete
  3. hehe..imah yg dah 5 bulan lebih ni kuat merasa baby tendang ngn gerak tp kesian husband pegang dia xdpt rasa. kesian dia..agaknya bila dah 6 atau 7 bulan ke atas kot bru dia rasa sbb baby kecik lagi moomy je yg rasa. huhu

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis