27 October 2013

Daily Entertainment: Piala Malaysia 2013 (Pahang vs Kelantan)

Assalamualaikum

Alhamdulillah..now it's official yg Pahang mara ke peringkat akhir Piala Malaysia...memang stress tengok bola semalam..dengan penuh debaran plus little one dalam perut aktif pulak menendang x berhenti..aik, minat bola jugak ke si kecik?hehe

Walaupun Sarawak buat jaringan dulu, masa tu kiteorg still boleh mengharap yang Pahang masih ada peluang sebab agregat 3-2 kan...bila Pahang dah gol, ape lagi dengan yakin la Pahang dah berjaya ke akhir..seronok2

Bila Pahang bertemu Kelantan, baru la This Is Pantai Timur...kita sokong dua2, (tapi bias sikit kat Pahang la..hehe)

Lepas habis tgok Piala Malaysia, abg gambo ajak keluar lepak kat mamak..dia nak jumpa kawan dia sebab nak bagi cd wedding org tu..siap kata akan stay sampai match Real Madrid vs Barcelona habis..memang seronok la kite ni..dah lama x melepak tengok bola sampai lewat malam...bola ni dulu kehidupan masa kat UTM..sanggup berjaga sampai kul 5 pagi tau..hehe

Ape pon, kita doakan yg terbaik untuk Pahang dan Kelantan..Hogoh Pahang Hogoh, Gomo Kelate Gomo!hehe

Be Healthy, Be Happy!

Sekian..xoxo-ecahdenan

1 comments:

  1. hihihi sy xminat bola pon tp of coz lah sokong negeri sendiri kan..gomo klate gomo..hihi

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis