12 April 2013

Daily Life: Bubble Talk Plan

Assalamualaikum

Sebenarnye hari ni masih lagi stress dengan assignment...hampir burnt out, tapi nasib la masih waras lagi..kalo x guling2 kestressan la saye...

Sambil nak menenangkan diri dari bebanan assignment, ecah kembali kepada tugasan yg adik ipar bagi untuk wedding die yg bakal berlangsung bulan 6 ni...Salah satu plan yg ecah nak laksanakan adalah bubble talk..

Mu tahu dop gapo bubble talk tu?Alahhh..ramai bride to be n ex-bride kt sini kan..mesti korang tahu..yg bujang pon tahu punyeeee..hehe..haaa..mende ni la ecah plan nk buat ntk wedding adik ipar..sebabnye die dh suruh in charge keseluruhan ntk meja guestbook nnt...huu..nebes..x penah buat mende2 mcm ni..

Buat masa ni xde idea keseluruhan..belom listkan lagi sebab bizi kan..tapi bubble talk ni ecah nk buat sendiri jek..nanti cari la kan mana2 tutorial, pakai kertas warna..bukan susah mane pon...kalo nk beli bazir....








p/s: semua gambar kredit to google ye

Sebenarnye banyak lagi kan..boleh tulis sendiri ikut ape yang kita suka...boleh customized jugak untuk bahasa melayu or arabic..so Insya-Allah, ecah akan usahakan!hehe

Ini baru bubble talk, keseluruhan booth tu cemana la pulak kan???iskk..takutnyeeee

Be Healthy, Be Happy!

xoxo-ecahdenan

5 comments:

  1. i pun buat sendiri je jimat hihi

    btw salam kenal and follow u :)

    ReplyDelete
  2. Chaiyok2.. akak mesti boleh! :)

    ReplyDelete
  3. akakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk u know what,my friend pun suruh i buat bubble talk ni,majlisnya bulan 5,idea tak datang lagi ni,wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  4. ecahh.. lama xdtg sini.. sihat x? sllunya org letak guest book kat meja tu kan..lg ape ek..letak frame gmbar adik ipar n pasangan..mst cntek :)

    ReplyDelete
  5. cha: thanks cha...salam kenal.. :)

    Iha: thanks dik! :)

    onie: sama la kiteeee...adehhhh..risau I...hehehe

    Ecah: plan mcm tu jugak, tp overall layout xde idea la...nebes..huhu

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis