11 April 2013

Daily Life: A Little Update of Here and There

Assalamualaikum

It's mid-sem break, yeay! no classes, yeay! got to finish all the assignments, errrr...yeayyyy???

huu..begitulah monolog dalaman saye sepanjang minggu ini..memang, memang minggu ni minggu cuti..tapi say goodbye to cuti, haruslah menghadap laptop dan ulang alik ke pusat sumber fakulti utk menyiapkan assignment yang menimbun tu...memang stress

ecah siap namakan minggu ni as #MyAssignmentWeek..ha siap hashtag gitu...mcm la kat TwitterSaya kan?hehe..by the way..minggu ni memang buat sakit kepala..setiap hari buat assignment, tapi yang siap baru satu..ade lagi 3 weh...kononnye nak siap esok..sabtu dan ahad boleh enjoy...tapi bolehkah?mampukah?itu kita tunggu dan lihat..isk isk

oh ye, ecah nak sharing ngan korang ni..ecah dh berjaya mendaftarkan diri utk jadi agen satu produk ni...Alhamdulillah...mungkin ini satu permulaan..langkah kecil untuk mengubah diri dan jugak orang lain...Insya-Allah..tapi no worries..bukan bisnes MLM ke ape...jual produk aje..produk kesihatan...hehe...jangan fikir macam-macam haaaa...:p

I try to be frequent on blogging...tried hard..insya-allah kalo boleh xnak la kan macam biskut chipsmore..tapi rutin seharian yang xde la sibuk mana, tapi tetap memerlukan masa yang banyak membuatkan ecah x cukup tangan...tambah-tambah lagi sebab jarak perjalanan dari rumah nak ke UKM..perghhh..boleh kebas bontot tahuuu

Semoga Allah permudahkan...sabar cah...4 semester jek..chayoookkkk!

Be Healthy, Be Happy!

xoxo-ecahdenan


2 comments:

  1. ada lagi 4 sem ye kak.. insya Allah tak lama dah tu, chaiyok! :)

    ReplyDelete
  2. akakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk,produk apaaaaaaaaaaaaaa?

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis