20 April 2013

Daily Life: House of Doll (Miss Fazura)

Assalamualaikum

kalo boleh nak buat entry pendek jek..xde gambo...hari ni penat outing teman sis in law beli gelang ntk nikah die nanti..harga emas turun, sangat berbaloi okey beli emas minggu ini sahaja..kedai emas ramai sangat orang Masya-Allah...ramai,penuh,sesakkkkkk....next week x jamin harga rendah ke x..huhu

eh?tiba2 ade gambar, sebab abg gambo paksa letak gambar mase ecah dok menaip entri ni..semangat sampai hantar email bagai...haha

malam tadi kebetulan singgah House of Doll, ala butik Miss Fazura si pelakon tu...itu pun kebetulan jalan2 kat Telawi Square sebab nak cari kedai spek mata ngn sis in law...TER, ok...TER'nampak la house of doll sebelah Affin Bank...terus eksaited nak gi

walaupun xde la Fazura dalam tu, tapi butik die ni sangat cantik dan exclusive...baju die siyes lawa..tambah2 yg pattern bunga2 kecik tu..memang i loike...tapi x beli sebab abg gambo xde sekali...cesss...melepassss...

tapi kan...kan...memang best la butik Fazura...wangi sangat...walaupun dia xde, rasa mcm die ade kt situ...wangi!happy kot..selesa...so korang2 yg duduk Keyel, paling tidak pon, sekali pergi la merasa jalan butik dia...amek nak, promote cm dapat komisyen...hehe

ok la, kate nak pendek sangatttttt...ngntok dah ni...krohhhh

Be Healthy, Be Happy!

xoxo-ecahdenan

5 comments:

  1. akakkkkkkkkkkkkkkkkkk,tade amik gambar butik fazura keeeee...... bestnya

    ReplyDelete
  2. onie: ala onie...xde la...kelam kabut sangat tadi...x sempat...tapi sangat cantik tau butik die....wuwuwu

    ReplyDelete
  3. wooooooooo,nak kena terjah ni,haha...tapi barang mesti mahal,mehmehmeh

    ReplyDelete
  4. harga emas turun eh? patut tgk sume org ckp psl emas murah huhu

    ala takde gambar butik fazura ke? tapi mesti mahal kn baju dia huhu

    ReplyDelete
  5. ada masa nak g terjah butik fazura!
    untung2 dpt jumpe beliau :p hee

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis