20 April 2013

Daily Life: Meatball & Burger Bakar Abang Burn

Assalamualaikum

Hai!saye baru balik dari Shah Alam ni...malam ni memang semangat sangat nak gi makan Burger Bakar Abang Burn..ni irene nadia punye pasal la ni, die yang pregnant, kita yang mengidam berkobar-kobar nak makan meatball..hehe

Mulanya xde la berharap sangat dapat gi sana, tapi alang2 dah jalan2 ke Tesco dekat Stadium Shah Alam tu, ecah kenen2 abg gambo supaya bawak gi makan kt BBAB..sebabnye tertarik dengan meatball yg asyik disebut2 orang..

Akhirnya lepas pusing2, dapat jugak jumpa...lokasi BBAB kat Shah Alam ni adalah di belakang KFC, Shell n Esso Seksyen 7 Shah Alam, dekat dengan UiTM jugak..blok pertama lepas masuk simpang, sebelah jalan besor ye...ecah bagi tau siap2 sebab tadi puas pusing ke dalam kat Barra n Nasi Lemak Cinta Sayang nun, padahal dok depan2 jek..huhu

Service BBAB kat situ memang best, cepat jek siap..beratur tu depends la kan...kalo tengah ramai, panjang la sikit beraturnye, tapi lepas oder, memang x perlu tunggu lama..sekejap jek siap...cuma yang kureng meja dia macam x cukup...kena tunggu orang siap makan..so yang tengah makan tu sabor jelah kalo orang duk tenung tunggu awak siap makan..geram kan?haha

Ape pon, thanks bebanyak la kt abg gambo sebab bawak saye gi ini...memang sedap!yeayyy


dah xserupa beger sebab dah separuh makan..hehe

tasty and juicy meatball!super yummy!
Alhamdulillah berkesempatan makan makanan yang sangat sedap ni...yeay..anda2 semua, kalo dekat dan teringin, sila la ye ke Burger Bakar Abang Burn.. (^_^)

Be Healthy, Be Happy!
xoxo-ecah denan

4 comments:

  1. kita pun sama
    tp xg la kt sana
    tup2 tjd bege bakar homemade tibe2 je
    hahaha

    ReplyDelete
  2. sedap kan? ari tu sy pn dpt mkn burger dgn meatball..tapi terpaksa bungkus sebab tak der meja....sobs

    ReplyDelete
  3. SOULMATE is: homemade pob boleh...hubby ecah siap perasan buat sendiri..tapi pakai roti sandwich..haha

    IQ: sedappp..puas hati makan..hehe..memang puas nak menunggu woo...sabor jelahhhh

    ReplyDelete
  4. sedap ke u? risau nak try haha sebab dh biasa makan burger bakar sedap notbadlaagrill :D

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis