03 April 2013

Daily Entertainment: CNBLUE IS COMING TO MALAYSIA!!!

Assalamualaikum

Ok, kadang2 memang ecah ni gila korea..tambah2 lagi kalo bab2 boy band CNBLUE ni..huu..dah la semua comel2, lagu best pulak tu..excuse me, x main la joget2 okey..abang2 CNBLUE sume main gitar n drum ajeeee..hehehe

Masa leka layan newsfeed Facebook, ecah nampak announcement dari fan group CNBLUE, mengatakan yg dieorg akan datang ke Malaysia tahun ni untuk World Tour...I was likeeee..huuu..kenapa la korang datang time aku ni dah dewasa begini...adalah lebih patut untuk datang semasa aku masih remaja gituwww..huhu

Alamatnye memendam perasaan dan berharap agar ade la insan2 yang baik hati akan share sikit2 footage dioerg kt concert tu nanti..sedih kan?tapi first thing first..bukan mati pon x tgok konsert..cukup la setakat layan lagu...cewahhh..matang sungguh kenyataan itu..pfttt

Bagi Die Hard Fan CNBLUE, sila bukak DI SINI untuk maklumat lanjut berkenaan tempat, masa dan harga tiket (kau jgn harap la murah..haha)


Dah2, cukup la tu lagho..marilah sambung buat esaimen...huhu

Be Healthy, Be Happy!

xoxo-ecahdenan

2 comments:

  1. laa, peminat CNBLUE ke..sy kenal yg vokalis dia sorang aje sebab penah berlakon kan..yong hwa mmg hensem..hehe

    ReplyDelete
  2. ooo diorang nak dtg malaysia ke.. iha kurang minat kpop KECUALI ft island.. sbb diorang takde joget2 jgk hehe.. tapi tak dapat tengok konsert diorang kat sini, tskkk..

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis