23 January 2013

Kahwin Lagi?

Assalamualaikum

Well actually, sekarang ni tengah membosankan diri dekat OldTown sambil tunggu abang gambo siap program die...nak balik rasa jauh plak..tadi keluar gi bank masa lunch hour, pastu trus hantar abang gambo masuk office dia semula...this is how i ended up being so bored here..hehe

Haaaa..pasal kawin lagi ni...propa sungguh..lalala..sebenarnye, adik ipar ecah bakal menamatkan zaman bujang die hujung bln 6 ni...soooo...baru lepas abis kenduri, rasa macam nak kawin lagi plak....tambah2 pulak, die tugaskan ecah buatkan guestbook corner die...ewah2... Nebes okeyyyy

Mase ecah kawin hari tu, org yg buatkan..So ecah mmg xde buat ape2, dh la saye ni well-known of zero creativity...adei cemane la nak buatkan ntk org plak kan...tapi ecah akan ambik mende ni sebagai cabaran...insya-allah boleh buat kalo kita cuba...

So, lepas balik dr honeymoon ni, akan bermula lah kerja2 menyelidik dan mengkaji cemana nak buat sebuah guestbook corner yg cantik...wheeee...doakan semoga cantik ye!haha

Be Healthy,Be Happy!

Xoxo-ecahdenan

0 comments:

Post a Comment

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis