29 January 2013

back from honeymoon!

Assalamualaikum

Hai semua!akhirnya selamat sampai dari percutian ke Sabah...Alhamdulillah, semuanya seronok...ecah sampai malam tadi, dalam pukul 11.55am

Keseluruhannya percutian ni memang best sangat2! Tapi ade jugak dugaannye....dugaan gilaaaa!walaubagaimanapun, percutian ni mmg  menenangkan fikiran

Tapi...xdapat lah den nak sharing2 gambar lagi, nak kemas2 beg dulu, basuh baju dan kemas2 rumah...hehe...nanti ecah share ye

Balik2 ni kena fokus dengan sambung belajar..minggu ni nak kene setelkan dengan fakulti, tanya mcm mana status ecah nak sambung, nak jugak cari penyelia course, agak2 boleh x ecah masuk sem 2 terus..ke nak tunggu sem 1 a.k.a pendaftaran bulan 9 nanti...hmm..lagi lama la kene menganggur..bosan dah ni

Semoga Allah permudahkan...aaameen!

Be Healthy, Be Happy!

Sekian...xoxo-ecahdenan

0 comments:

Post a Comment

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis