15 March 2013

Student Life: Baucar Buku 1 Malaysia (BB1M)

Assalamualaikum

Semua student eksaited dgn BB1M ni..x sangka ecah pon blh jd salah satu dari student2 tu..in fact, xsangka ecah boleh jadi student jugak akhirnya!hehe

By the way, pasal BB1M ni..mula2 ingat x dapat la kan..sebab masa senarai nama dikeluarkan kt fakulti, nama ecah n beberapa kawan lain yg baru daftar x keluar..so kami menunggu aje lah...

Tapi semalam, masa nak uruskan biasiswa, ecah jeling2 la kat papan kenyataan fakulti tu..sekali...nama den ado lahhhh!haha..terus masuk semula office mintak BB1M..nampak x gelojoh kt situ?hihi

Ape pon, Alhamdulillah dan Terima Kasih untuk RM250 ini...Insya-Allah akan digunakan sebaiknya sebab memang sangat memerlukan utk beli buku2 yang banyak nak kena beli...dah sambung master ni, kalo boleh nak memiliki kebanyakkannya buku original la...baru feel sikit kan...tapi, ecah akan mengutamakan yg paling utama la...



Sebenarnye ecah belajar ape ye kt UKM tu?hihi..x sorok pon...tp x bagi tau kt sini pon kan...sape nampak, nampak la....semoga dapat mengejar cita2 tu dalam masa 2/3 tahun ni..Insya-Allah!Ameen

Be Healthy, Be Happy!

Sekian...xoxo-ecahdenan

2 comments:

  1. bestnya...boleh sopim banyak2...=D

    ReplyDelete
  2. nini: dah ade tapi x guna pon lagi...haha

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis