28 March 2013

Daily Life: HOTFM (Makan Lagi Syok Dengan Coca-Cola)

Assalamualaikum

Korang biasa dengar hotfm x pagi? Penah dengar pasal contest Makan Lagi Syok Dengan Coca-Cola ni? Actually, hari tu terbukak website hotfm dgn gatalnye..pastu ter'register ntk contest ni...padahal saje2 den torai..hehe

Tapi.......pagi kelmarin, amcrew from call..cakap penyertaan ecah tercalon, so die suruh sembang dgn FAFAU n FBI dalam AMCREW..konon2 ulang balik la ape yang ecah dh tulis dalam penyertaan hari tu...haaa..debo den..dah la baru siap mandi...kelam kabut sebab kelas lambat lagi..haha..layankan aje..



FBI suruh cakap dengan nada ceria (cewah, pdhal mamai lg ni) kenapa ecah rasa makan lagi syok dengan coca-cola...ecah suggest steamboat cucuk kt Downtown Setapak tu...bagi ecah mmg steamboat cucuk tu best gila...sangat sedap, fresh n banyak pilihan...rupenye, tersenarai jugak den..muahaha..dapat la barangan limited edition coca cola...tapi tunggu la kan pihak hotfm contact semula utk barangan tu..

Blur lagi sebenonye pasal contest ni...tapi syok pulak sekali sekala cuba mende yg x pernah kita cuba or buat...try nasib...mane la tahu dpt menang RM500 dan mengikuti jelajah Makan Lagi Syok dengan Coca-Cola dengan penyampai hotfm kan?haha

Itu jelah kisah saye mencapap di pagi selasa di AMCREW, HOTFM

Be Healthy, Be Happy!

xoxo-ecahdenan

0 comments:

Post a Comment

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis