07 March 2013

Student Life: Assignment

Assalamualaikum

Dah lama x menghadap assignment..Bila dapat assignment, mula la otak blur..even nak mulakan ayat pon terpinga-pinga..."Alamak, nak cakap ape ye, nak mulakan macam mana ye, nak tulis ape ye?" Sudahnye balik bukak facebook n tv..haha

Tapi lama2 bila dah start study, dan discuss dengan classmate, dah mula dapat pandangan dan idea tu...kali ni x macam degree dulu..semua nak kena perah otak, pakai pengalaman..yang penting, kena advance..jangan harap la nak kena suap..

Tak pernah pulak sebelum masuk class study dulu..melainkan kalo ade test..skang ni asal class jek bukak buku..perghh..kagum dengan diri sendiri...kawan2 pon gelakkan saye sebab boleh siapkan satu assignment semalaman..power ecah..padahal x pernah buat macam tu dulu..haha

Hidup ni kena ada perubahan kan..x leh nak berada ditakuk yang lama..kalo x bila kita nak ade improvement dan berjaya dalam hidup ni...Insya-Allah, saya cuba berubah ke arah kebaikan..sama-sama lah kita ye.. =)

Sekian..xoxo-ecahdenan


1 comments:

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis