03 September 2014

Motherhood: Breastpump Hilang

Assalamualaikum

Sekarang hati tengah sedih, tak tenang...baru semalam perasan breastpump hilang lepas balik dari Pahang..panjang cerita, x mampu lagi nak menaip cemana menda tu boleh hilang..start semalam rasa down gila..nak tido pon xleh..tido lambat, bangun awal pagi..sedih fikir pasal breastpump

Masalah sekarang ni Rasya kena menyusu dalam botol at least sekali sehari supaya dia tak lupa...pastu ecah nak hantar Rasya ke pengasuh sebelum masuk kelas ni..tapi xleh la sebab xde pump..stock susu memang x buat..minggu depan kelas dah mula..Ya Allah sabar jelaaa

Masalah bertambah bila tengok jadual semester ni kelas 3 hari...3 subjek dan 3 hari kelas...runtun hati memikirkan nak kena hantar Rasya..plan nak hantar 2 hari je...mintak2 la ada keajaiban berlaku di mana kelas tu nanti jadi 2 hari jeke...dah la kelas petang..pukul berapa nak sampai rumah...aduhhh...

Ya Allah kuatkan dan tabahkan la hatiku...tiba2 semangat hilang...nak kena prepare breastpump, stock susu, barang2 nak hantar Rasya kt pengasuh, kelas lagi, nak setel MARA lagi...bertahan jelaaa..sedih dan stress..Allah Allah...

Kemana la hilang Spectra M1 ku itu...sedih nya la fikir macam mana la boleh hilang...ni nak kena beli breastpump manual untuk backup...x sempat nak cari electric punya..bajet x ado..haha..mana2 la asal boleh guna..asal setel masalah seminggu dua ni..stress!sedih!aduhhh

xoxo-ecahdenan


1 comments:

  1. cari betul2 ecah mungkin ada tersorok tu...ecah x perasan...insya allah cuba baca surah al-nasr 3x dan niat utk mencari. da dpt ulang surah yg sm 3 kali...

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis