22 September 2014

Daily Life: Aidijuma Freak?

Assalamualaikum

Last weekend ecah, kakak n adik gi jalan2 The Curve dengan Rasya of course..kali ni jenjalan tanpa abg gambo sebab dia busy sgt shoot gambar wedding..so kiteorg gegirls jela yg gi jalan..aim nk g ikea n makan kt Leko-Leko..sodaappp...actually ecah ade aim jugak nk beli tudung Aidijuma...sebelum ni dh ade dua helai..white label jek..hehe..tetibe terbekenan plak ngn design2 lain...so ape lagi terjah la Aidijuma The Curve tu..

Kali ni ecah siap ade list...sebab kawan2 kirim sekali..xde hal...asal ade stock nye kite hangkuttt..haha..tapi kali ni siap ade limit2 la pulak..min 5 helai, max 10 helai..total ecah beli 18 helai..kakak ecah tolong bayo kan..hahahahaha..akak ecah pon terjebak jugak dok shopping Aidijuma..tp ecah mampu White Label jela..harga Rm10..hihi



Jeng2..ni la dia tudung2 yang ecah belikan utk kawan2..dengarnye nanti AJ join expo kt UITM Puncak Alam ni?ah sudahhh..hehehe

Be Healthy, Be Happy!

Sekian..xoxo-ecahdenan

5 comments:

  1. Bestnyeeee!! Jeles ni..nk jgk sopink AJ

    ReplyDelete
  2. pnh beli bawal plain adi juma. bukan nk burukkan perniagaan melayu.. murah tu mmg murah..but quality mmg drop.. kain dia pecah. tak sedar masa pilih..sbb lampu dlm kedai dia masa tu macam romantik sgt

    ReplyDelete
  3. kenapa ada limit2 ecah? apa laa diorang ni.. orang nak beli, jual je ler..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum ecah. amboiii lawa tudung. sheila skrg rajin beli wide shawl je. hehehehe

    ReplyDelete
  5. Bestnyer..xsempa kirim kat ecah hari tu..

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis