22 August 2014

Student Life: 3rd Semester

Assalamualaikum

Tak lama dah......dia dah dekat dah...adeh mana nak cekau mood belajar ni..hilang ke lautttt...lagi beberapa minggu nak kena balik UKM dah...nak kena tinggal Rasya..wuwuwu..sedihnyaaa..kalau boleh nak bergayut jek memanjang..nak peluk tetiap hari..tapi.....sobs

Bebaru ni ecah nak daftar subjek..sekali dia kata ecah ade hutang...amboiii..kite mane ade hutang la...hampir nebes dah sebab malas nk gi UKM sana uruskan mende2 remeh gini..so call bendahari je utk confirmkan status...Alhamdulillah xde masalah..person in charge unblock sistem, setengah jam lepas tu ecah dah boleh daftar..

Semester ni ade 3 subjek je..yeayyyy!tapi semua subjek killer..yeayyyy!errr???..behave sikit cah...risau jugak kali ni makin banyak tanggungjawab dan komitmen..kena siapkan thesis jugak...iskkk..harap saya mampu istiqomah dan cemerlang...semoga semuanya dipermudahkan...Amin


Be Healthy, Be Happy!

Sekian..xoxo-ecahdenan

2 comments:

  1. Gud luck ecah :D
    Semoga dpt study dgn cemerlang disamping anakanda tersayang..hehe

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis