22 August 2014

Daily Life: Kisah Pak Atan

Assalamualaikum

Pak Atan ada kucing..nama dia Bingo..B I N G O...B I N G O...B I N G O..nama saya BINGO...meow meow

Allah...siang malam terngiang2 lagu Pak Atan ni...penangan Didi and Friends la ni..haha..actually kawan2 ecah recommend tgok video ni kat youtube..menarik dan sesuai la untuk kanak2...so ecah bagi la Rasya tgok..bagi dia layan satu dua lagu...sudahnye semek tu bukan nak tengok..dia buat derkk je..cuba alih channer hawaian five-o ke,csi ke..tekun pulak dia hadap...

Sudahnya mama yang nyanyi hari2..memang x hilang dari fikiran...tiap masa teringat and humming lagu ni..hahaha


Ce korang tengok pulak..kot2 terjebak sekali mana tau kan...hahaha

Be Healthy, Be Happy!

Sekian...xoxo-ecahdenan

5 comments:

  1. Bgus rasya..sm ngan azwa..haha..csi dlm hati.hahaha..xlayan lagu2 tu semua..

    ReplyDelete
  2. Bgus rasya..sm ngan azwa..haha..csi dlm hati.hahaha..xlayan lagu2 tu semua..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum ecah, amboii comelnya. tak lama lagi kita la kena nyanyi kasi anakanda masing2 ye dak? hihi btw hujung bulan 9/10, sheila buat mommy blogger gathering. nak join? lokasi center kl. sheila ada update kat blog sheila. nanti baca ye. harap ecah boleh join, nak kenal2 dgn ecah dgn baby Rasya. heeee

    ReplyDelete
  4. hahahahah bingo ni ada lagu english jugak kan. tapi hanjing :P

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis