11 September 2013

Student Life: New Semester

Assalamualaikum

First of all..balik2 class jek satu classmate dah tau ecah pregnant...ingat nak secret2 dulu..tapi hari tu terkantoi ngn sorang kawan ni...so xleh nak buat apa la..tapi seronok sebab kawan2 semua happy and wish tahniah...terasa diriku begitu berharga..hihi

Semester kali ni ok sikit kot sebab class cuma ada pada hari Isnin dan Selasa jek...tapi pack gila la hari Selasa..dari pagi sampai petang...kena sabor jelah...hehe

Hopefully semester ni lebih baik dan sihat....kena kuat sebab nanti dah bawak baby...semoga baby jadi budak pandai sebab ikut mak die gi sekolah...hehe

Lepas ni tenggelam timbul la saye kat blog ni sebab nak melayan karenah class dan assignment..huhu

Be Healthy, Be Happy!

Sekian..xoxo-ecahdenan

3 comments:

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis