06 September 2013

Daily Life: Sadness

Assalamualaikum

Since abah meninggal, xtahu la bila kehidupan kami ni tenang..sampai hari ni, x pernah x menangis tiap kali teringatkan arwah abah...kalau tido, termimpikan arwah abah mesti sampai menangis dalam tidur..perit sangat rasa..

Kadang2, rasa nak give up semua perkara dalam hidup..pandang kanan masalah, kiri masalah..even hari ni buat2 lupa, esok masalah...masalah yang orang bagi..masalah yang orang lain buat, kami kena tanggung..

Penat..penat sangat2..ecah xtau satu habuk tentang semua ni...xtau langsung...blur...nak harapkan siapa?kami xde adik beradik lelaki yang dewasa...yang boleh tengok2kan mak kat rumah...semua kena harapkan anak perempuan..setakat mana je boleh membantu?

Nak cerita kat sini, buat beribu part pon belum tentu habis...berkecamuk...serabut...Wallahi xtau sampai bila akan hidup macam ni...

Belajar psikologi, sambung kaunseling...tapi xde satu pon yang ecah boleh guna utk redakan rasa sedih, rasa kecamuk dalam hati ni...

Yang ada hanya Allah...Allah je yang tahu...

2 comments:

  1. Ye ecah Allah tempat sebaik mengadu.

    ReplyDelete
  2. sabar la ecah...ujian tu kn allah trn kn kpd hamba-Nya yg mampu je..so sy percaya ecah pun mampu mengharungi semua ini. insya allah

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis